Blog

 

Augustus 2019

Nee, Ik heb niet stil gestaan. Proeven wat ik leuk vind binnen de fotografie. Veel mensen ontmoet en vooral veel werk bestudeerd. Mijn hart ligt vooral bij portretten. En met name bij paarden portretteren gaat mijn hart net ietsjes harder kloppen. 

In september geef ik weer een cursus bij Foto Verschoore XL in Vlissingen. Mocht je hiervoor in willen schrijven dan kan dat maar dan wel voor de volgende pas want de klas zit vol. Wie weet tot binnenkort.

Mei 2019

Ik heb een zeer bijzonder paard met eigenaar ontmoet. Het knappe Spaanse paard heet Festero, wat “feest” in het Spaans betekend, is dan ook echt een feestnummer. Festero kan op commando zijn tong uitsteken en glimlachen. En dan om Festero al steigerend vast te leggen was een wens die uit kwam. De serie “Power, beauty and passion” blijft uitbreiden. Dank je wel ruiter Maureen voor dit moment.

 

Oktober 2016
Eén van de geslaagde foto’s van een fantastische project voor Bijleveld Mannenmode staat gepubliceerd in de Vivace.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


13 april 2016.

Nou vooruit. Dan ook maa in De Faam. Deze keer iet smeer over mijzelf als fotograaf en achtergrond.


2 april 2016.


Afgelopen zaterdag 9 april ben ik eindelijk afgestudeerd als Vakfotograaf aan de Fotovakschool te Rotterdam.
Als eindopdracht hebben we als klas een expositie gehouden in Galerie Wind in Rotterdam. Ons werk werd beoordeeld door een docent en externe examinator.
Voor zowel expositie en portfolio haalde ik Summa Cum Laude, een 10. Trots ben ik zeker. De klas en lessen mis ik nu al maar zal toch mijn eigen vleugels moeten uitslaan wil ik verder in de fotografie. Ik kijk terug op een geweldige 2 jaar studie.

 


Het einde van mijn 2 jarige opleiding is in zicht. Maar nu nog even in het midden van mijn afstudeerproject. De proefafdrukken zijn gemaakt. Toch wel erg gaaf om te zien dat mijn werk naast dat van Anton Corbijn en Robin Depuy ligt. Martin Zwaan, hartstikke bedankt voor je begeleiding.

 

Proefdrukken beoordelen bij Martin Zwaan 27 maart 2016